Barion Pixel

PINCÉSZETEK

A pincészetről

ELSŐ GENERÁCIÓ
„Nem az számít, hogy mennyit csinálsz, hanem az, hogy mennyi szenvedéllyel teszel abba, amit csinálsz”

Több mint egy évszázaddal ezelőtt a Chianti Classico varázslatos díszletei között Angiolo Piccini feleségével, Maria Teresa Tottival közösen egy kis pincészetet alapított. A házaspár szalmapalackokban kezdte meg a Chianti gyártását, ami az 1900-as évek második évtizedében, további földrészletek megvásárlásával járult hozzá a fokozatos növekedéshez.

MÁSODIK GENERÁCIÓ
„Minden, amit a jelenben teszünk, jelen van a múltban, és a jövőben is az lesz”

1925-ben Mario, Angiolo örököse vette át a vállalat irányítását, amely neki köszönhetően túljutott a nagy gazdasági világválság és a második világháború nehéz évein. Mario legnagyobb hozzájárulása az volt, hogy megnyitotta a Piccini kapuit az első nemzetközi ügyfelek előtt. Valójában az „Il Preferito” Chianti bort Németországba és Ausztriába exportálta – két országba, amelyek ma is nagyon lojálisak a Piccini márkához.

HARMADIK GENERÁCIÓ
„Csak azokat a borokat érdemes készíteni, amelyekben hiszel”

Mario Piccini 1963-ban bekövetkezett halála után a vállalat irányítása Pierangiolo Piccinire és feleségére, Marcella Sammichelire (a Piccini jelenlegi elnöke1882) került, akik folytatták a dinamikus változtatásokat a vállalaton belül, bővítették a termékválasztékot és versenyképes árrendszert alakítottak ki. tekintélyes borokért – ez a cégpolitika, amelyet ma is nagy elkötelezettséggel hirdetnek.

NEGYEDIK GENERÁCIÓ
„Ez az örökség kiváltság és egyben elkötelezettség a részünkről, hogy továbbra is írjuk a családtörténetet fejezetről fejezetre, évről évre, évjáratról évjáratra, mindig a jövőbe tekintve.”

2004 óta Mario Piccini, a jelenlegi vezérigazgató nővéreivel, Martinával és Elisával együtt vezeti a céget. Ma a Piccini1882 öt olaszországi résgazdaságot foglal magában, és márkája a világ egyik legelőkelőbb toszkán márkája.


ÖTÖDIK GENERÁCIÓ
Ma Mario Piccini vezeti a céget nővérei, Martina és Elisa támogatásával, valamint gyermekei Ginevra, Benedetta és Michelangelo, akik személyesen vesznek részt az üzleti tevékenységekben.

Üdvözlünk OLDALUNKON!

Elmúltál 18?