Barion Pixel

PINCÉSZETEK

A pincészetről

Boraink ízükben és színükben hazánk jellegzetes és jellegzetes vonásait foglalják magukba. Épp itt, félszigetünk széles és napos vidékein kelnek életre boraink, és minden szakaszában követik borászaink, valamint Puglia – FRIULI és VENETO struktúráink.

A szelíd apuliai dombokon nő és formát ölt a Primitivo szőlőültetvény. Gyökereivel kivonja a nap aromáját a mediterrán talajból, vörös, intenzív és testes bort hozva létre.

A Fiano viszont egy édes és finom jegyekkel rendelkező fehérbor, amely a déli temperamentumot, míg az Appassimento intenzív ízében a sok éves helyi borkészítési hagyományt testesíti meg.

A Pinot Grigio a fehérborairól világszerte ismert Friulan környékén készül: a bort minden egyes fázisban követik, majd a Prata di Pordenone-i pincénkben palackozzák.

A Novantaceppi egy teljes olasz borcsalád, amely borászaink együttműködési projektjének eredménye; kilencven azon üzemek száma, amelyeket eredetileg kiválasztottak ennek a csodálatos borászati ​​projektnek az elindításához.

Minden termékünk gondos alapanyag-válogatás, a hagyományokra való odafigyelés és az innovatív gyártási folyamatok eredménye.

Üdvözlünk OLDALUNKON!

Elmúltál 18?