Barion Pixel

BEMUTATKOZUNK

Cégünk a Vinox – Az ötletes megoldás! (Vino-Event Kft.) 2002 óta áll partnerei, kis-, közép-, és nagyvállalatok illetve borbarát magánszemélyek rendelkezésére.

Tevékenységünk kiterjed a hazai és külföldi borok, borkülönlegességek, pálinkák, delikatesz, termékek illetve egyéb ajándéklehetőségek forgalmazására, és ezekhez kapcsolódó reprezentációs igények teljesítésére.

Segítséget nyújtunk egyedi, kreatív, különleges ajándékötletek megtervezéséhez, kivitelezéséhez is.

Célunk kiszolgálni a cégek igényeit dolgozói és partner ajándékozás esetében is, illetve borkedvelő partnereink részére privát borkóstolót biztosítunk, mely szolgáltatások a termék helyszínen történő bemutatásától az áru leszállításáig mindenre kiterjednek.

BORKÓSTOLÓ / BORVACSORA

Gasztronómiai újdonságokkal egybekötött borkóstoló
A hazai és külföldi borkülönlegességeket tartalmazó kínálatunk mellé kiegészítőként ízletes sajtokat, helyben sütött péksüteményeket továbbá különleges ínyencségünket, a csokoládé szökőkutat ajánljuk. A borkóstolókat szakképzett borászok vezetik, beavatva a látogatókat a borkóstolás és borbírálat rejtelmeibe.

Borvacsora
Lehetőség van általunk kijelölt időpontra meghirdetett rendezvényünkön részt venni, illetve természetesen lehetőség nyílik az egyedileg letárgyalt, a megrendelő céggel egyeztetett időpontban igénybe venni a szolgáltatást.

ÖRÖMFŐZÉS

Previous slide
Next slide

RENDEZVÉNYSZERVEZÉS

Cégünk több mint 10 éve van jelen a rendezvényszervezés területén. Munkánk minőségéért sokéves szakmai gyakorlattal rendelkező, több nyelvet beszélő, fiatal és kreatív szakemberek felelnek, akik udvarias, észrevétlen munkájukkal járulnak hozzá a rendezvények sikeréhez.

Biztosítjuk az igényes helyszínt, berendezést, dekorációt, technikai feltételeket, udvarias személyzetet, a különleges menüt és minden egyebet az Ön igényeinek és kívánságainak messzemenő figyelembe vételével. 

Szolgáltatásaink magas színvonaláért saját, minden igényt kielégítő eszközparkunk és kiváló szakácsaink professzionális hátteret biztosítanak, a legapróbb részletekre is ügyelünk az Ön elvárásaihoz igazodva.

Legyen szó bármilyen jellegű rendezvényről, megkeressük cége számára az adott eseményhez leginkább megfelelő helyszínt Magyarországon és külföldön egyaránt. Az előkészítéstől a vendégek távozásáig teljes körű szervezést és lebonyolítást biztosítunk, hogy Ön és vendégei felejthetetlen élményt szerezzenek.

Üdvözlünk OLDALUNKON!

Elmúltál 18?