Barion Pixel

Üdvözöl a Vinox!

Szeretettel üdvözlünk a Vinox, kizárólag Partnereknek szóló regisztrációs oldalán. Az alábbiakban röviden újra bemutatkozunk és ismertetjük főbb szolgáltatásainkat.

Partner regisztráció

Kiemelt ajánlataink

LAME Tasting Event

A Lame tasting amatőr borkóstoló játék, egyedülálló szórakozást nyújt a bor szerelmeseinek, olyan csapatoknak, akik nem riadnak vissza egy kis alkoholfogyasztástól!

Buborék bár és Borkóstoló Sziget

Élvezd az eleganciát és a kifinomultságot rendezvényeden a Buborék Bárunkkal és Borkóstoló Szigetünkkel, ahol kisebb és nagyobb eseményeket egyaránt felejthetetlenné varázsolunk kiváló minőségű italainkkal.

Reprezentatív Céges ajándékok

Fedezd fel a különleges ízek világát velünk! Hazai és nemzetközi borok, borkülönlegességek, pálinkák és delikátesz termékek, egyedi ajándéklehetőségek. Kóstolj, válogass és ajándékozz a minőség jegyében!

Viszonteladói kiszolgálás

Prémium bor, champagne, pezsgő, spumante, prosecco nagykereskedelem a HORECA szektor minden szegmensében, Olaszország, Franciaország, Spanyolország borvidékeiről.

Rólunk

Cégünk a Vinox – Az ötletes megoldás! (Vinox Stúdió Kft.) 2002 óta áll partnerei, kis-, közép-, és nagyvállalatok illetve borbarát magánszemélyek rendelkezésére.

Tevékenységünk kiterjed a hazai és külföldi borok, borkülönlegességek, pálinkák, delikátesz, termékek illetve egyéb ajándéklehetőségek forgalmazására, és ezekhez kapcsolódó reprezentációs igények teljesítésére. Segítséget nyújtunk egyedi, kreatív, különleges ajándékötletek megtervezéséhez, kivitelezéséhez.

Célunk kiszolgálni a cégek igényeit dolgozói és partner ajándékozás esetében is, illetve borkedvelő partnereink részére privát borkostolót biztosítunk, mely szolgáltatások a termék helyszínen történő bemutatásától az áru leszállításáig mindenre kiterjednek.

Miért a Vinox?

Fedezze fel a Vinox titkát, amely már több mint 20 éve varázsolja el a borkedvelőket és vállalatokat egyaránt! Kíváncsi, miért a mi különleges boraink, pálinkáink és ajándékaink teszik az eseményeket felejthetetlenné?

Kattintson, és tárja fel a különbséget, amit személyre szabott szolgáltatásainkkal és exkluzív borkóstolóinkkal kínálunk.

Rólunk Mondták

Az ügyfélközpontúság és a termékek magas minősége teszi ezt a céget az egyik legjobb választássá, ha borokról és egyedi ajándékokról van szó. Minden alkalommal új kincsekre bukkanhatunk ebben a gazdag választékban.
Bajzáth Levente, UFleet Kft.
Ez a cég igazi gyöngyszem azoknak, akik a minőségi borokat keresik. A hazai és nemzetközi kínálatban rejlő sokszínűség, valamint az elegáns ajándékok széles választéka minden vásárlást különleges élménnyé tesz.
Kiss Zoltán
Nagyon köszönjük a kóstolót, abszolút meg voltunk elégedve, nagyon jól éreztük magunkat mi is és Partnereink is! Nem csak, hogy rendkívül jól szórakoztunk és különlegesen finom borokat kóstolhattunk, de mindeközben nagyon érdekes is volt, hiszen egy csomó információt is megtudhattunk a kvíz során.
LR HEALTH & BEAUTY SYSTEMS

Visszahívunk!

Üdvözlünk OLDALUNKON!

Elmúltál 18?